Het verst in lekker
Luiten ... een ondernemende familie

Luiten, een ondernemende familie

De eerste generatie

In 1933 opent Theo Luiten een ambachtelijke slagerij in Den Haag, waar hij in de vijftiger jaren begint met het koken van ham en het braden van fricandeau en rosbief. Dit is het begin van het huidige productiebedrijf voor verse vleeswaren.

De tweede generatie

Op 2 januari 1961 neemt zoon Jan de winkel over en in januari 1973 ook het productiebedrijfje. Hij breidt het assortiment onder meer uit met de toen nog onbekende filet américain. Zijn niet aflatende vertrouwen in dit product en visie om altijd de beste kwaliteit te leveren, vormen de basis van het huidige bedrijf.

De derde generatie

In augustus 1996 neemt Walter het roer van vader Jan over. Ook hij voert vernieuwingen door, zoals een sterke uitbreiding van het assortiment en afzetgebied en modernisering van productietechnieken.

Verhuizing naar Zoetermeer

In 1997 verhuist het bedrijf naar Zoetermeer om verder te kunnen groeien. Onder leiding van Walter groeit Luiten Vleeswaren uit tot toonaangevend producent van filet américain en vele andere soorten "moeilijke" vleeswaren als rosbief, ossenworst, fricandeau en andere lekkere grillspecialiteiten.

Luiten Vleeswaren klaar voor de toekomst

In 2003 versterkt Jos van Schagen de directie om verdere groei mogelijk te maken. In 2007 en 2009 wordt de hoofdvestiging in Zoetermeer stevig uitgebreid. Het bedrijf is klaar voor de toekomst en kan u blijvend bedienen met een steeds groeiend productenpakket.