Het verst in lekker

Luiten Vleeswaren neemt deel aan de Ride for the Roses 2017!

Aanstaande zondag 3 september 2017 vindt in gemeente Lansingerland de 20ste editie van de Ride for the Roses plaats. Deze fietstocht is een jaarlijks terugkerend benefietevenement, georganiseerd door de stichting KWF Kankerbestrijding. Luiten is al sinds lange tijd zakenvriend van het KWF en neemt graag deel aan dit mooie initiatief. De opbrengst van de Ride gaat naar verschillende onderzoeksprojecten van het KWF Kankerbestrijding. Luiten fietst zondag met een team van 6 man mee aan de tocht van 100 kilometer.

Wil je meer informatie of wil jij net als Luiten Vleeswaren een donatie doen? Dat kan via deze link: https://www.ridefortheroses.nl/

Luiten Vleeswaren, partner van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing 2017-2018!

Met trots en enthousiasme presenteert Luiten Vleeswaren zich als partner van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing 2017-2018.

De 30e editie van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing gaat binnen enkele weken van start. In deze verkiezing strijden ambitieuze supermarkten om de ultieme prijs; Wie mag zich straks de Beste Supermarkt van Nederland noemen?

Het partnership met dit positieve branche-evenement, waarin de retail elkaar stimuleert om de klant nog beter te bedienen, past uitstekend bij onze missie: De beste business to business partner zijn voor foodretail met betrekking tot ontwikkelen, produceren, verpakken en leveren van succesvolle en onderscheidende concepten.

Luiten kijkt uit naar een uitdagende en spannende verkiezing!

 

 

Luiten Vleeswaren introduceert Bio+ filet américain naturel

In samenwerking met Stichting Merkartikel Bio+ introduceren wij een lekkere biologische filet américain naturel. Filet américain is het grootste product in de categorie vleeswaren.
Dankzij de uitgekiende receptuur blijft de biologische filet prima op kleur tot het einde van de THT en heeft de bite van een echt versproduct.

De filet wordt geleverd in een transparant 150-gramsbakje, is verpakt onder beschermde atmosfeer en draagt naast het Europese Bio-logo ook het driesterren Beter Leven-kenmerk. De Dierenbescherming ziet biologische veehouderij als de meest diervriendelijke.

Voor meer info:
Luiten Vleeswaren (tel. 079-3437611) of Stichting Merkartikel Bio+ (tel. 033-4220036, www.bio-plus.nl)